GAZİEMİR SARNIÇTA 2378 M2 KAPALI ALAN KİRALIK İŞYERİ

90,000 TL
Kiralık Büro Ofis İzmir, Gaziemir, Sarnıç
İlan No
13548
İlan Tarihi
17.11.2020
2378
Lokasyon
Gaziemir / İzmir
Durum
Kiralık
Emlak Tipi
Büro Ofis

Boran Emlak

Yetkili Tel:
Şube Tel:

İlan Detayları

İzmir ticaretinin yeni çekim merkezi Gaziemir Sarnıç’ta, havalimanının hemen yanı başında yükselen ZONE Gaziemir; konumu, konforu, altyapısı, modern mimarisi ve benzersiz doğası ile iş dünyasını yepyeni bir “iş merkezi konsepti” ile tanıştırıyor.

ZONE Gaziemir’de, iş yaşamınızı daha prestijli hale getirecek, kendinizi özel hissetmenizi sağlayacak tüm detaylar en ince ayrıntısına kadar düşünüldü.

İş dünyasında konfor ve verimliliği bir arada bulabileceğiniz ZONE Gaziemir’in ayrıcalıklı dünyasını keşfetmek için sizleri de bekliyoruz.

Işığı dağıtan, muhteşem görüş açısı kazandıran formu ve insan merkezli tasarım anlayışı ile ticaret merkezi anlayışını bütünüyle farklılaştıran ZONE Gaziemir; yalın ve natürel malzemelerin tercih edildiği, yüksek tavanlı minimalist iç mekanlarıyla iş ve estetiği bir arada sunuyor.

Showroom, depo, ofis ve imalathane gibi farklı ihtiyaçlara bir arada rahatça cevap verebilen yapısı ile ZONE Gaziemir’de işiniz çok kolay!

ZONE Gaziemir; iş yaşamınızı kişiselleştirebileceğiniz, her şeyin elinizin altında olduğu, konforlu, şık ve en önemlisi doğayla iç içe kullanım alanları ile İzmir iş dünyasını yepyeni bir “iş merkezi konsepti” ile tanıştırıyor.

Orman manzarasının günün ilk ışıklarında ofisinize dolduğu, yüksek tavanlı, ferah, iç açıcı, bir o kadar da konforlu ofisler!

Kurumsal firmaların, şehir içinde ihtiyaçları olduğu zaman kolay ulaşabilecekleri, geniş, fonksiyonel ve çok kullanışlı depolama alanları!

Geniş vitrinleri ve 12 metre genişliği ile bir çok sektöre rahatça cevap verebilen şık ve gösterişli showroomlar!

Ayrıca 200 araçlık otoparkı ile ZONE Gaziemir, her ofise m²’sine göre kendine ait geniş ve düzenli otopark alanları sunuyor.

 
info@boranemlak.com
Akçay Caddesi No:170 Kat:1 D:101 Gaziemir/İZMİR